ДАТИРАНЕ - ТАРО УРОК

  • Кат. номер:100612

В урокът за датиране с таро ще научите как да датирате събития когато гледате на карти таро. Датирането става по астрологична система и получавате 1 видео урок (с продължителност около 75 мин) + 3 pdf таблици.

Бележки:
Този урок е част от ТАРО КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ и се продава отделно като част. В самият урок се споменава за курса.

След закупуването на урока ще получите достъп до материалите до 48 часа. При записване се погрижете тел. номер и имейл да са правилно изписани.

Лекциите се получават в затворен Телеграм канал.

Ако имате проблем със записването за урока, оставете съобщение по Вайбър или смс с 2 имена и имейл на +359896705993

Доставка +

За физическите продукти: Доставката е до 3 работни дни след обработка до офис на Спиди. Ще получите обаждане на посочения номер за потвърждение на поръчката.

 

Опцията клип се изпълнява до 10 работни дни от деня на поръчка. Ще получите на имейл и Вайбър съобщение с линк към клипа, който само притежаващите линка могат да гледат. В секцията Коментари по време на приключване на поръчката Ви може да разкажете за ситуацията си. Не се притеснявайте, ако забравите, ще получите имейл с напомняне, на който ще можете да отговорите.

 

Онлайн консултацията на живо е по Вайбър и се прави с предварително записан час, който е до 20 работни дни след датата на поръчка или с уговорка за по-късна дата. Обикновено става бързо обаче - до 7 работни дни. Имате право да отмените часа си 1 път и да го презапишете. При закъснение повече от 15 мин или неявяване без предупреждение, консултацията се счита за проведена. Уверете се че имате добра интернет връзка.

Консултацията на живо продължава до 1 час, когато въпросите от пакета са напълно отговорени. 

Начини на плащане +

Наложения платеж е валиден само за физическите продукти - карти и тениски. 

За всички таро гледания може да платите:

1. По банков път

2. В брой на каса на EasyPay

3. С банкова карта

4. С PayPal

Повече подробности за начините на плащане ще намерите на: https://www.luna.bg/plashtaniq.html