Годишна Таро Прогноза - На Клип

  • Кат. номер:000020

Получавате: Персонален клип с годишна Астро подредба от 12 карти за всяка сфера на живота + 12 пояснителни и още, ако се налага според ситуацията.

Годишната прогноза е най-добрият начин да се подготвим за това какво ни очаква и в кои сфери на живота ще се учим най-много и ще срещаме помощ и предизвикателства. 

Карти: 12-36

Какво представлява:

Годишната прогноза е симбиоза от таро и астрология и се прави с 12 карти, които се нареждат в кръг. Всяка една от тях отразява какво ще се случи през следващата 1 година във всяка от сферите на живота. Тези сфери се определят от астрологичните домове, за които може да прочетете по-долу. В зависимост от това дали има важни събития може да се изтеглят и поясняващи карти за всеки дом.

 

I Дом (управляван от Овен): Азът, представянето, началата, тялото, първото впечатление, отношението, идентичността, подхода към живота.

II Дом (управляван от Телец): Пари, работа,доходи, рутинни действия, ценности,материални придобивки, приоритети, навици,вашата работа и

работна етика.

III Дом (управляван от Близнаци): Умът/ мисленето, комуникация, близки роднини,социални активности/интереси, съседи..

IV Дом (управляван от Рак): Домът, корените, семейството, грижата за себе си,емоциите, основите, майката, децата, жените, женствеността.

V Дом (управляван от Лъв): Романса, любовните афери, играта, креативността , плодовитостта, детски дух, радост, себе-изразяване, драма.

VI Дом (управляван от Дева): Здравето, физическата форма, системите, аналитичната природа, домашни любимци, работни навици,организация, чувство за полезност, правене на услуги.

VII Дом (управляван от Везни): Връзки, брак,договори,бизнес партньори, равенство, подялба с другите,междуличностна комуникация.

VIII Дом (управляван от Скорпион): Сливане, секс, интимност,споделени финанси,наследства, данъци, заеми, ресурси,собственост,съвместни

предприятия/цели, мистерия, партньорски ресурси.

IX Дом (управляван от Стрелец): Пътуване, мъдрост,философия,висше образование,закон и религия,между-културни връзки, образование и етика.

X Дом (управляван от Козирог): Кариера, дългосрочни цели,структури,статус,репутация,публичен имидж, мъжественост,мъжете,

бащитите,експертите , слава.

XI Дом (управляван от Водолей): Групи, приятели,социалната осъзнатост,хуманитаризъм,технологии, надежди и желания,бъдещето.

XII Дом (управляван от Риби): Приключванията, края, излекуване,духовността, усамотението, кармата, старостта, живота след смъртта,каквото е скрито,ограничаващи вярвания, подсъзнанието.

Доставка +

За физическите продукти: Доставката е до 3 работни дни след обработка до офис на Спиди. Ще получите обаждане на посочения номер за потвърждение на поръчката.

 

Опцията клип се изпълнява до 10 работни дни от деня на поръчка. Ще получите на имейл и Вайбър съобщение с линк към клипа, който само притежаващите линка могат да гледат. В секцията Коментари по време на приключване на поръчката Ви може да разкажете за ситуацията си. Не се притеснявайте, ако забравите, ще получите имейл с напомняне, на който ще можете да отговорите.

 

Онлайн консултацията на живо е по Вайбър и се прави с предварително записан час, който е до 20 работни дни след датата на поръчка или с уговорка за по-късна дата. Обикновено става бързо обаче - до 7 работни дни. Имате право да отмените часа си 1 път и да го презапишете. При закъснение повече от 15 мин или неявяване без предупреждение, консултацията се счита за проведена. Уверете се че имате добра интернет връзка.

Консултацията на живо продължава до 1 час, когато въпросите от пакета са напълно отговорени. 

Начини на плащане +

Наложения платеж е валиден само за физическите продукти - карти и тениски. 

За всички таро гледания може да платите:

1. По банков път

2. В брой на каса на EasyPay

3. С банкова карта

4. С PayPal

Повече подробности за начините на плащане ще намерите на: https://www.luna.bg/plashtaniq.html